Intensieve trajecten bij complexe scheidingen

Sta je met je rug tegen de muur?
Maak je je ernstige zorgen over je kinderen?
Wordt het van kwaad tot erger?
Ben je bang?
Denk je dat je helemaal gek wordt?
Doorziet niemand de situatie?
Krijg je van alles de schuld?
Word je gestraft wanneer je voor jezelf kiest?
Blijkt er geen middenweg te zijn tussen liefde en haat?
Blijkt een eerlijke alimentatie onmogelijk te realiseren?


Scheiden is altijd pijnlijk en ingewikkeld. Het is niet iets wat je dagelijks doet en leert op school. Een scheiding gaat vaak gepaard met ruzies en meningsverschillen. Maar sommige scheidingen zijn echt anders. Vaak ervaren cliƫnten het als een hel die losbreekt. Op dat moment ontmoeten ze pas degene met wie ze zo lang samen waren. Het welzijn van de kinderen lijkt met geen mogelijkheid te beschermen. Hevige angst wordt gecreƫerd, waardoor rationeel handelen onmogelijk wordt.

Ik bied trajecten aan waarbij ik je gedurende deze zeer heftige periode van je leven bij de hand neem, om samen met je kinderen zo snel en ongeschonden mogelijk deze scheiding door te komen. Tijdens dit traject help ik je de complexe problematiek te begrijpen en strategische keuzes te maken om zo snel mogelijk aan de dynamiek te ontsnappen. Ik ondersteun je in de communicatie met je kinderen. Ik koppel je indien nodig aan gespecialiseerde juristen en ik help je je eigen valkuilen ontdekken, waardoor de manipulaties steeds minder grip zullen krijgen.

Investeren in je eigen ontwikkeling en geluk is het allergrootste cadeau dat je je kinderen kunt geven; maak een afspraak voor een 20 minuten kennismakingsgesprek